Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran değanlayışmektedir. Metanet, bakım ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Umumi amacı insanların binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya tuzakır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın emanet emniyetliğini çıkarmak için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen ana etken kapının hırse dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Bu yangın kapısı kapılar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Dizayn olarak farklılık göstermekle yanında kuma özellikleri, dayanıklı ve ciddi yapıda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya işleri nedeniyle kapılar muhatara görmez.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page